Covid-19 ?

Ook wij als organisatie van KGB2020 zijn erg bezorgd over de evolutie van de Covid-19-pandemie. We zijn echter ook optimistisch over het verdere verloop van deze crisis en volgen nauwgezet alle berichtgevingen er rond.

Onze bezoekers mogen er zeker van zijn dat we alle door de overheid opgelegde maatregelen inzake Covid-19 strikt zullen toepassen. Uw veiligheid en gezondheid zijn namelijk onze grootste zorgen.

Wie vragen hierover heeft kan misschien de juiste info vinden op volgende pagina : https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ of mag ons via de contact-pagina steeds contacteren!

Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws over de impact van corona voor ons event!

Belangrijk om te weten is dat als het event omwille van Covid-19 maatregelen zou geannuleerd of verplaatst worden, u als tickethouder zult kunnen kiezen tot een volledige terugbetaling van ticket, exclusief servicekosten of het ticket kan bijhouden tot op het nieuwe event.

We hebben ook het geluk dat we in een erg ruime zaal met een oppervlakte van ruim 4800 m2 ons event kunnen laten doorgaan en we zo de noodzakelijke ruimte tussen onze bezoekers kunnen garanderen.